Mažiausiems valgytojams siūlome tik natūralų maistą. Meniu vaikams yra sudaromas pagal dietologinius reikalavimus ir patvirtintus Visuomenės Sveikatos Centre.

Pusryčių meniu – įvairių kruopų košės pagardintos sviestu ar trintomis uogomis, sumuštiniai, omletai, gėrimai. Pietums ruošiame sriubas, karštus antrus patiekalus bei gėrimus.

Karštus pietų patiekalus gaminame iš jautienos, veršienos, kalakutienos, paukštienos, kiaulienos ir vieną kartą savaitėje patiekiame žuvis. Karšti patiekalai patiekiami su bulvių, ryžių ar įvairių kruopų (ryžių, grikių, kuskuso, perlinių kruopų, lęšių) garnyru bei šviežių daržovių salotomis pagardintomis alyvuogių aliejumi.

Patiekaluose gausu sezoninių daržovių (bulvių, morkų, burokėlių, kopūstų, brokolių, žiedinių kopūstų, moliūgų, cukinijų, salierų ir kitų daržovių), su kuriomis vaikai gauna platų spektrą jų augančiam organizmui reikalingų vitaminų bei mineralinių medžiagų.

Maistas ruošiamas garuose, kad būtų ne tik sveikas, bet ir lengvai įsisavinamas.

Pavakariai sudaryti iš miltinių blynelių, sklindžių, apkepų, patiekiamų su įvairiais padažais, natūralaus raugo pagrindu keptų bandelių, jogurto, pieno, natūralių sulčių, arbatų.

Kiekvieną dieną yra patiekiami vaisiai.

darzovesvaisiai